counter create hit

مطالب مرتبط:
6 ماده غذایی مفیدتر از آنچه فکر می کنید

6 ماده غذایی مفیدتر از آنچه فکر می کنید

6 ماده غذایی مفیدتر از آنچه فکر می کنید -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت 6 ماده غذایی ...

تقویت حافظه با چای سبز،بادام،...

تقویت حافظه با چای سبز،بادام،...

تقویت حافظه با چای سبز،بادام،... -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت تقویت حافظه با چای سبز،با ...

چرا بدن شما هویج را دوست دارد

چرا بدن شما هویج را دوست دارد

چرا بدن شما هویج را دوست دارد سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم چرا ...

10 تا از گیاهان و ادویه جات خوشمزه با مزایای سلامتی قدرتمند

10 تا از گیاهان و ادویه جات خوشمزه با مزایای سلامتی قدرتمند

10 تا از گیاهان و ادویه جات خوشمزه با مزایای سلامتی قدرتمند سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 10 تا از گیاهان و ادویه ...

واکنش هایی که با خوردن گوشت قرمز در بدن ایجاد میشود

واکنش هایی که با خوردن گوشت قرمز در بدن ایجاد میشود

واکنش هایی که با خوردن گوشت قرمز در بدن ایجاد میشود - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ن ...

7 باور غلط در مورد سلامتی

7 باور غلط در مورد سلامتی

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین   ...

خواص هل و ویژگی های درمانی شگفت انگیز آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

نکاتی درباره ی خواص کندر

نکاتی درباره ی خواص کندر

نکاتی درباره ی خواص کندر - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: شاید برای شما هم سوال باشد که ...

کاربردهای مختلف گیاه شنبلیله

کاربردهای مختلف گیاه شنبلیله

کاربردهای مختلف گیاه شنبلیله - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت کاربردهای مختلف گیاه ...

چه مدت طول می کشد تا غذایمان هضم شود؟

چه مدت طول می کشد تا غذایمان هضم شود؟

اینکه چه مدت طول بکشد غذا هضم بشود، به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. برخی تحقیقات نشان داده اند که هضم غذا، حدود شش تا هشت ساعت طول می کشد. عمل هضم از دهان آغاز می شود، زمانی که غذا جویده می شود و بزاق شروع به تجزیه آنزیم غذا می کن ...

خواص درمانی برگ ریحان

خواص درمانی برگ ریحان

خواص درمانی برگ ریحان -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: معجزه ریحان خشک شده به جای خمیر دندان ...

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: با فواید خاکشیر آشنا شویم  ...

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاج, خواص کیوی اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاجدر این مطلب از ابرتازه ها طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج را بیان می ن ...

استفاده از متفورمین برای لاغری بی خطر است؟

استفاده از متفورمین برای لاغری بی خطر است؟

متفورمین چیست؟ متفورمین دارویی است که برای درمان افراد مبتلا به دیابت نوع 2 طراحی شده است. متفورمین را افراد مبتلا به پیش دیابت نیز می توانند به عنوان پیشگیری کننده استفاده کنند. متفور ...

چرا به ویتامین های گروه ب احتیاج داریم؟

چرا به ویتامین های گروه ب احتیاج داریم؟

ویتامین‌های گروه B باعث کاهش استرس و سلامتی پوست می‌شوند تیتر20 - مهیار منصوری با بیان اینکه ویتامین‌های گروه B به‌طورکلی در چرخه متابولیسم سلولی نقش دارند، افزود: این ویتامین‌ها موجب افزایش متابولیسم بدن و رشد و افزایش تقسیم سلول‌ها م ...

ادویه جات ترشی جات تازه

ادویه های شگفت انگیز

وب سایت سلامتوزارت ادویه جات ترشی جات و سلامت ادویه جات ترشی جات شگفت انگیز دنیای ارتباطاتبا جهان فوق العاده است. نتایج حاصل از مطالعات مختلف نشان داده اند که ادویه جات ترشی جاتبلند برای سلامت بدن مفید است: زرد برج از خواص ضد سرطان است. فلفل سیاه روی سیستم گوارشی مفید است. فلفل فلفل قرمز به کاهش درد. زعفران برای مغز مفید است... ادویه جات ترشی جات شگفت انگیز برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این جهان شگفت انگیز برای مطالعه این مطلب را از دست ندهید! زرد واژهها: ضد سرطان سازمان جهانی بهداشت (OMS) در اثر زردچوبه در درمان مشکلات گوارشی مانند درد شکمو از دست دادن اشتها ، سوزش سر دل آن ثابت می شود. زردچوبه باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری عامل زخم معده از بین می‌برد. بر اساس پژوهش‌های انجام گرفته این خاصیت زردچوبه مدیون ماده‌ای به نام کورکومین است. این ماده علاوه بر رفع مشکلات گوارشی، قدرت زیادی در جهت پیشگیری از سرطان دارد. میزان مصرف: روزانه 3 الی 4 نوک انگشت زردچوبه برای بدن کافی ست. البته به نظر می‌رسد که کورکومین به راحتی جذب بدن نمی‌شود برای همین این ادویه باید همراه اندکی روغن طبخ شود. فلفل سیاه : ضد درد بر اساس یک پژوهش آلمانی، کپسایسین (ماده‌ی موجود در فلفل)، درد را کاهش می‌دهد. گفتنی است که استفاده از پمادهای ضد درد با پایه‌ی کپسایسین برای تسکین دردهای ناشی از آرتریت و آرتروز به تایید سازمان غذا و داروی آمریکا رسیده است. فلفل قرمز: برای هضم غذا فلفل قرمز به هضم غذا کمک می‌کند. در سال 2002، یک پژوهش ایتالیایی نشان داد که این ادویه برای رفع احساس خستگی بسیار موثر است. خواص فلفل قرمز نیز مدیون کپسایسین است. این ماده قدرت تحریک ترشحات معده را دارد و به این ترتیب باعث هضم بهتر غذا می‌شود. میزان مصرف: در صورتی که مشکل گوارشی دارید مصرف روزانه 1 الی 2 نوک انگشت فلفل قرمز همراه غذا کافی است. اگر به فلفل حساسیت دارید و یا از سندرم روده‌ی‌ تحریک ‌پذیر رنج می‌برید از مصرف فلفل سیاه خودداری کنید. زنجفیل: ضد تهوع بر اساس یک پژوهش آلمانی و یک پژوهش آمریکایی که همزمان در سال 2005 انجام گرفت، مشخص شد زنجفیل یا همان زنجبیل خاصیت ضد تهوعی دارد. به بیان روشن، زنجفیل از استفراغ و حالت تهوع پیشگیری می‌کند و یا آن‌را متوقف می‌سازد. این خاصیت زنجفیل به دلیل وجود موادی از قبیل gingerol، shogaols و zingerones می‌باشد که تحریکات تهوع‌زای معده را کاهش می‌دهد. میزان مصرف: در صورتی احساس تهوع دارید یک سوم قاشق چای‌خوری پودر زنجفیل یا یک تکه زنجفیل تازه می‌تواند چاره ساز باشد. می‌توانید از این ادویه‌ی مفید به صورت خام، دم کرده و یا از پودر آن در غذای‌تان استفاده کنید. دارچین: قند خون را پایین می‌آورد بر اساس پژوهشی که محققان پاکستانی در سال 2003 انجام داده‌اند، دارچین به پیشگیری یا درمان دیابت کمک می‌کند. مصرف روزانه 3.1 تا 6 گرم عصاره‌ی دارچین (به مدت 40 روز)، قند خون مبتلایان به دیابت نوع 2 را به میزان 18 تا 29 درصد، تری گلیسیرید را به میزان 23 تا 30 درصد و کلسترول مضر خون LDL آن‌ها را به میزان 7 تا 27 درصد کاهش می‌دهد. پژوهش دیگری که در سال 2006 روی 79 فرد انجام گرفت نیز نتایج یکسانی را ارائه داد. دکتر بئاتریس رینال، متخصص تغذیه می‌گوید: «دارچین بالا رفتن میزان قند خون ی که بعد از اتمام غذا گرفته می‌شود را کاهش می‌دهد و به مبتلایان به دیابت و یا افرادی که در شرف ابتلا به آن هستند این امکان را می‌دهد تا در تغذیه‌ی خود کمتر دچار مشکل شوند». میزان مصرف: روزانه 1 قاشق غذاخوری در غذا. شاخه میخک: تسکین دندان درد جویدن شاخه‌ی میخک روش بسیار خوبی برای کاهش دندان درد (تا رسیدن به دندان پزشک) است. به گفته‌ی دکتر رینال میخک حاوی اوژنول است که این ماده، ضد التهاب، ضدعفونی کننده و همچنین بی حس کننده‌ی موضعی محسوب می‌شود. به همین دلیل می‌تواند باعث تسکین درد شود. روش استفاده: 1 یا 2 شاخه میخک را له کنید و تا زمان رسیدن به دندان پزشک روی دندان دردناک بگذارید. زعفران: ضد افسردگی نتایج دو پژوهش ایرانی که روی افراد مبتلا به افسردگی خفیف انجام گرفت حاکی از آن است که زعفران برای درمان علائم افسردگی از دارونماها یا placebo مؤثرتر عمل می‌کند. در یکی از این پژوهش‌ها محققان به مقایسه‌ی اثرات زعفران و داروی فلوکستین fluoxetine دست زدند و به این نتیجه رسیدند که زعفران به اندازه‌ی این دارو موثر است. البته تا امروز علت خاصیت ضد افسردگی این ادویه سرخ بر محققان پوشیده مانده است. در طب سنتی ایرانی افسردگی را با زعفران درمان می‌کردند. میزان مصرف: به طور مرتب از زعفران در طبخ غذاهای‌تان استفاده کنید البته در صورت امکان؛ چون زعفران ادویه‌ی گرانی است. منبع:تبیانویرایش و تلخیص:میهن مگ مطالب مرتبط 11 تأثیر شگفت انگیز زیره در سلامتی جادوگر زرد و اثر شگفت انگیز آن بر سلول های مغزی! این ادویه ضد آلزایمر است این ادویه ها لاغرتان می کند بوی این ادویه لاغرتان می کند ادویه‌ های شگفت انگیز گردآوری توسط بخش ادویه جات و سلامت سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین