counter create hit

مطالب مرتبط:
فواید چای سبز در درمان چاقی

فواید چای سبز در درمان چاقی

فواید چای سبز در درمان چاقی -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت فواید چای س ...

طرز تهیه جو دوسر برای لاغری

طرز تهیه جو دوسر برای لاغری

جو دوسر در اکثر رژیم های لاغری یکی از مواد غذایی توصیه شده است اما آیا واقعاً مصرف جو دوسر برای کاهش وزن مفید است؟ ...

خواص و عوارض افزودنی ها

خواص و عوارض افزودنی ها

افزودنی ها یا چاشنی‌ ها به مقاصد مختلفی به غذاها افزوده می‌ شوند؛ از شیرین کردن و خوش‌طعم کردن غذاها گرفته تا شکل دادن و خوش‌ ...

تاریخ انقضای لوازم آرایشی چقدر است؟

تاریخ انقضای لوازم آرایشی چقدر است؟

«از کجا متوجه زمان انقضای یک محصول آرایش شویم؟» این سوالی است که خیلی از خریداران محصولات آرایشی و بهداشتی دارند. برچسب شبنم تا حدودی کمک کرده زمان تولید و انقضای محصولات و قاچاق بودن یا نبودن آن مشخص باشد اما هنوز هم خیلی از محصولات آرایشی و بهداشتی برچسب ...

10 باور غلط غذایی

10 باور غلط غذایی

10 باور غلط غذایی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 10 باور غلط غذایی میهن مگ ...

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم غذاهایی پای ...

سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری

سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری

سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سبزیجات مناسب برای ایجاد ...

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: با فواید خاکشیر آشنا شویم  ...

خواص گل بابونه

خواص گل بابونه

گل خشک شده بابونه یکی از داروهای گیاهی باستانی است که به لطف آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با سرطان، مزایای ...

بهترین صبحانه عضله ساز بدنسازان

بهترین صبحانه عضله ساز که می شود برای عضله سازی خورد چه صبحانه ای است؟ این وعده غذایی باید شامل چه موادی باشد که سخت عضله سازی بدن را تأمین نماید؟ شای ...

داروهای رایجی که مقصران اصلی چاقی هستند!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آوای سلامت، اینطور ثابت شده که ۶ نوع داروی تجویزی و مصرف مداوم آنها سبب افزایش وزن در شما می شوند: استروئیدھا: مصرف طولانی مدت استروئیدھا در افرادی که به بیماری ...

بهترین غذاهای آرام بخش برای افراد عصبانی

بهترین غذاهای آرام بخش برای افراد عصبانی  اگر عصبانی شدید بدانید که میتوانید با استفاده از مواد خوراکی خودرا آرام کنید تا عصبانیت شما کاملا فروکش کند و آسان شوید. تمامی کربوهیدرات ها «اعم از ساده و پیچیده»، مغز را تح ...

خواص نمک دریایی برای سلامت بدن و شادابی پوست و مو

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

منابع غذایی حاوی پروتئین برای کاهش وزن!

منابع غذایی حاوی پروتئین , پروتئین حتی از بسیاری از منابع گیاهی، شما را سریع تر به اهداف کاهش وزن تان می رساند. نوشته منابع غذایی حاوی پروتئین برای کاهش وزن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

چرا کودکتان دائما گرسنه است؟

چرا کودکتان دائما گرسنه است؟

هرکسی که بچه دارد می داند غذا – چه مقدار، چه نوع، هر چند وقت – می تواند تبدیل به یک مشکل پیچیده شود. سر و کله زدن با اشتهای کودکان، یکی از خسته کننده ترین کارهای والدین است. کودکانی هستند که فوق العاده بد غذایی می کنند و چیزی نمی خور ...

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند تیتر20 - مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

آشنایی با ارتباطات در مقیاس های بزرگ و حیاتی به کامل !

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت !

آشنایی با ارتباطات در مقیاس های بزرگ و حیاتی به کامل ! -به عنوان محل سلامتوزارت خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت صفحه اصلی مگ: برای مقابله با سرماخوردگی , دارچینبخورید آشنایی با ارتباط در مقیاس های بزرگ و حیاتی به کامل ! آشنایی با ارتباط در مقیاس های بزرگ و حیاتی به کامل ! صفحه اصلی "meg": آشنا ادویه به طور گسترده ای پر خاصیت ! گزارش خانه "MB": برای مقابله با سرماخوردگی دارچین بخورید اختصاصیآکا ایران:   عده ای فکر می کنند ادویه ها تنها برای طعم دار کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و استفاده از آنها باعث خوشمزه تر شدن غذاها می شود . اما متخصصان طب سنتی معتقدند ادویه ها خواص درمانی زیادی دارند و باید در هنگام استفاده از آنها به نکاتی توجه کنیم ؛ خصوصا اگر باردار یا شیرده هستید یا حتی قصد باردار شدن دارید ! زعفران با تاثیر مسکن و ضدرد زعفران ادویه ای است که طرفداران زیادی دارد و  در بسیاری از غذاها استفاده می شود . کارشناسان طب سنتی زعفران را ادویه ی مفیدی می دانند که خاصیت ضدرد و ضد سرفه دارد ، باعث تنظیم عادت ماهیانه می شود ، عملکرد دستگاه گردش خون را بهبود می دهد ، میل جنسی را افزایش می دهد  ،آرام بخش است و حتی خونریزی های بعد از زایمان را کاهش می دهد . البته توصیه می شود خانم های باردار از این ادویه بیش از اندازه استفاده نکنند زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود ، البته این خطر در سه ماهه اول دوران بارداری با احتمال بالاتری وجود دارد . سرآشپز درباره زعفران چه می گوید ؟ در هر غذایی می توان از زعفران استفاده کرد اما بهتر است زعفران را در آخرین مرحله پخت به غذا اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد . البته استثنا هم وجود دارد و این ادویه برای مزه دار کردن مرغ و گوشت به منظور تهیه جوجه کباب و استیک چند ساعت قبل از پخت استفاده می شود . این ادویه پرکاربرد در ظرف دربسته و به دور از نور نگهداری کنید تا طعم و رنگ آن حفظ شود . متخصصان درباره زعفران چه می گویند ؟ برطبق تحقیقات انجام شده زعفران خاصیت ضدافسردگی دارد و برای نشاط آوری بهتر است هفته ای 3-4 فنجان مصرف شود تا علائم افسردگی را 25 تا 30 درصد کاهش دهد . زنجبیل تقویت کننده معده و ضد نفخ زنجبیل ادویه ای است که با هدف تقویت کننده معده ، ضد نفخ ، ضد تهوع ، درمان سرماخوردگی و گلو درد و بادشکن مصرف می شود . توصیه می شود خانم هایی که دردهای قاعدگی شدیدی دارند در طی دوره قاعدگی روزی یک قاشق چای خوری شربت زنجبیل مصرف کنند تا دردهایشان تسکین یابد . البته مصرف زنجبیل تازه یا چای زنجبیل باعث می  شود در بدن گرما تولید شود و مواد زائد و سمی از طریق عرق از بدن دفع شود . برای درمان تهوع ناشی از ویار بارداری هم می توانید چای زنجبیل بخورید . سرآشپز درباره زنجبیل چه می گوید ؟ زنجبیل طعم تند و تیزی دارد و نباید در مصرف آن زیاده روی شود . در آشپزی از زنجبیل بیشتر در طعم دار کردن گوشت قرمز استفاده می شود . برای این منظور یک و نیم قاشق چای خوری زنجبیل تازه را رنده کنید و روی گوشت بمالید تا طعم خوبی پیدا کند . برای درست کردن چای زنجبیل باید یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل یا دو قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده را با آب جوش در قوری بریزید و برای پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و با عسل شیرین بخورید . هر چقدر چای زنجبیل بیشتر بماند تندتر می شود . فلفل برای تقویت حافظه و اعصاب استفاده از فلفل سیاه و قرمز در آشپزی کاربرد زیادی دارد و طعم آن با هر ذائقه ای مطابقت دارد . متخصصان طب سنتی فلفل را تقویت کننده معده ، باد شکن ، کاهنده درد و تقویت کننده اعصاب و حافظه می دانند . مصرف فلفل باعث سبک شدن خون غلیظ شده و برای رشد مو و پیشگیری از سفید شدن مو توصیه می شود . البته افرادی که کم خونی دارند یا به بیماری های پوستی و گوارشی مبتلا هستند نباید در مصرف فلفل تند زیاده روی کنند زیرا برای آنها مشکل ساز خواهد شد . سرآشپز درباره فلفل چه می گوید ؟رنگ پودر فلفل سیاه و قرمز به دلیل انجام فرآیندهایی است که در کارخانه در حین تولید این محصولات انجام می گیرد . در واقع فلفل سیاه ، فلفل قرمز تند و انواع فلفل دلمه ای های رنگی ارزش غذایی یکسانی دارند . برای خوش طعم شدن گوشت قرمز و مرغ ، قطعات گوشت و مرغ را با پیاز و زردچه و فلفل سیاه تفت دهید و بعد بپزید تا گوشت و مرغ طعم خوشایندی پیدا کند و حتی بافتش را از دست ندهد . متخصصان درباره فلفل چه می گویند ؟ متخصصان معتقدند مصرف فلفل سیاه دردهای رماتیسمی را کاهش می دهد . علاوه بر آن متخصصان ایتالیایی می گویند مصرف فلفل قرمز باعث هضم بهتر غذا می شود و احساس خستگی را برطرف می کند . زردچوبه و پیشگیری از انواع سرطان ها زردچوبه در آشپزی نقش برجسته ای دارد و تقریبا در پخت تمام غذاها مورد استفاده قرار می گیرد . متخصصان طب سنتی معتقدند استفاده از زردچوبه گرفتگی و انسداد صدا را برطرف می کند ، کبد را تمیز می کند ، داروی ضد تورم است ، زخم ها را خشک کرده و درد آن را برطرف می کند ، قرقره کردن آن درد دندان را کاهش می دهد ، تب را پایین می آورد ، خون را تصفیه می کند و مصرف آن به صورت دم کرده باعث درمان اسهال می شود . سرآشپز درباره زردچوبه چه می گوید ؟ توصیه می شود از زردچوبه برای از بین بردن بوی بد مرغ و ماهی استفده شود ، البته باید به میزان استفاده از زردچوبه توجه کنید زیرا مصرف زیاد باعث تلخ شدن غذا می شود . می توانید در حین به جوش آمدن برنج و قبل از آبکشی یک قاشق زردچوبه در قابلمه بریزید تا برنج تان رنگ بهتری داشته باشد . متخصصان درباره زردچوبه چه می گویند ؟ برطبق مطالعات انجام گرفته مصرف روزانه زردچوبه از انواع سرطان ها چون سرطان روده ، کبد ، ریه ، پستان ، پوست و معده جلوگیری می کند . دارچین و کاهش قند خون و درمان کم خونی دارچین یکی از ادویه های پرطرفدار و قدیمی می باشد . متخصصان طب سنتی مصرف دارچین را به منظور بهبود عملکرد اعصاب ، پایین آوردن درجه حرارت بدن ، درمان  دردهای عضلانی ، کاهش قندخون ، درمان کم خونی ، درمان سرفه و آبریزش بینی توصیه می کنند . البته دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و با خاصیت ضد میکربی تاثیری شبیه به پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد . پس اگر احساس ضعف و سرماخوردگی دارید ، چای دارچین بخورد . سرآشپز درباره دارچین چه می گوید ؟ از دارچین برای طعم دادن به گوشت قرمز و شیرینی ها استفاده می شود زیرا به خوبی بوی بد گوشت را از بین می برد و به شیرینی ها عطر خوشایندی می دهد . متخصصان درباره دارچین چه می گویند ؟ محققان توصیه می کنند افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ، روزی 3/1 تا 6 گرم عصاره ی دارچین مصرف کنند تا قندخون شان 18 تا 29 درصد کاهش داده شود .  منبع : مطالب مرتبط 6 خاصیت فوق‌العاده‌ی ادویه‌ها آشنایی با 11 خاصیت گل کلم آشنایی با 16 خاصیت فوق‌العاده اسفناج آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای آشنایی با 13 خاصیت کلروفیل؛ دلیل سبزیِ سبزی ها آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت ! گردآوری توسط بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین